ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επίσκεψη Μακρόν: Το βιβλίο που χάρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Γάλλο Πρόεδρο

Επίσκεψη Μακρόν: Το βιβλίο που χάρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Γάλλο Πρόεδρο

Αυτή τη φορά το πρώτο αντίτυπο του νέου βιβλίο του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλου είχε «υψηλό» αποδέκτη και συγκεκριμένα το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας.

Φυσικά δεν αποτελεί είδηση η έκδοση ενός νέου βιβλίου του έτσι κι αλλιώς πολυγραφότατου Προκόπη Παυλόπουλου. Ούτε επίσης αποτελεί είδηση ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσα στο καλοκαίρι δεν έκανε καθόλου διακοπές, αντίθετα έγραφε.

Το νέο του βιβλίο έχει τίτλο «Στο λίκνο του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού-Οι συμβολισμοί της Σκεπτομένης Αθηνάς» και μάλιστα είναι μεταφρασμένο και στα γαλλικά και στα αγγλικά. Αυτό το δοκίμιο μάλιστα θα είναι και η βάση της ομιλίας του στο Διεθνές Forum «Athens Democracy Forum» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου.

BIBLIO PAVLOPOYLOS

Σήμερα 8/09/2017 το πρωί λοιπόν ο Προκόπης Παυλόπουλος έλαβε το πρώτο αντίτυπο του βιβλίου, το έδωσε στη σύζυγό του Σίσσυ με χειρόγραφη αφιέρωσή του στο ζεύγος Macron. Με τη σειρά της η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου την παρέδωσε στην κυρία Brigitte Macron κατά την ξενάγηση που της έκανε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς, για να εισπράξει τις θερμές ευχαριστίες της συζύγου του Γάλλου Προέδρου.