ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά της η Φώφη Γεννηματά

Ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά της η Φώφη Γεννηματά

Τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, παρουσίασε νωρίτερα στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Από σήμερα, εγκαθίσταται και αναλαμβάνει τα καθήκοντά της η νέα εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά, η οποία παραιτήθηκε από τη θέση στην κυβέρνηση, από το Υπουργείο Εσωτερικών, απ' όπου έφυγε εν μέσω συναισθηματικών αντιδράσεων όλων αυτών που λυπήθηκαν γιατί την έχασαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών», ανέφερε χαρακηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος στη συνέχεια πραγματοποίησε σύσκεψη με τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η Φώφη Γεννηματά με τη σειρά της, τόνισε πως πρόκειται για μεγάλη ευθύνη, σε μια πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή.

«Όμως, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό το αίσθημα ευθύνης μας διακατέχει όλους, όλα τα στελέχη και όλα τα μέλη του Κινήματος. Ευθύνη μας είναι να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσουν απόψεις που μπορεί να βάλουν τέλος στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Ευθύνη μας είναι, η νέα σελίδα που ανοίγουμε στο ΠΑΣΟΚ, ν' αναδείξει όλες τις προσπάθειες που κάναμε αυτά τα δύο προηγούμενα χρόνια, που ήταν δύσκολα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τα λάθη και για τις παραλείψεις που έγιναν.

Ευθύνη μας είναι κυρίως σήμερα, να υποστηρίξουμε αυτή τη νέα σελίδα με μια πρόταση που θα οδηγήσει τον τόπο μπροστά. Μια πρόταση που θα πρέπει να συνδυάζει και το όραμα και το ρεαλισμό. Και λέω «όραμα» και ξέρω ότι αυτή η λέξη προκαλεί κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά η πολιτική δεν έχει αξία αν δεν υπάρχει όραμα», ανέφερε.