ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημαράς: «Ναι» σε συνεργασία με αντιμνημονιακούς χώρους

Δημαράς: «Ναι» σε συνεργασία με αντιμνημονιακούς χώρους

Την Πέμπτη αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών για τη συνεργασία με άλλα πολιτικά σχήματα, ενόψει των εκλογών.

Σε δηλώσεις του στο Real fm, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιάννης Δημαράς δήλωσε ότι «η επιθυμία συνεργασίας με τους αντιμνημονιακούς χώρους δεν έχει σταματήσει εδώ και 10 μήνες. Από 'κει και πέρα, αν δεν βρεθούν 5-10 σημεία κοινής σύμπτωσης και αναφοράς, δεν μπορώ να πω ότι έχω συμφωνήσει με οποιονδήποτε».

Ο κ. Δημαράς σημείωσε ότι το Άρμα Πολιτών ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές με αντιπροσώπευση σε όλη τη χώρα. «Είναι έτοιμο με ένα δυναμικό που μας έχει τιμήσει εδώ και 1,5 χρόνο», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», ο κ. Δημαράς δήλωσε ότι με τον Πάνο Καμμένο τον συνδέει πολύχρονη φιλία και τόνισε πως «η κοινωνική σχέση υπάρχει, οι ανταλλαγές πολιτικών απόψεων θα γίνονται έτσι κι αλλιώς».

Διευκρίνισε πάντως, ότι «αυτό δεν συνηγορεί ότι μπορεί να έχει καταλήξει ή ο Πάνος ή εγώ σε μία απόφαση πολιτική, που θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια του χώρου που εκπροσωπεί ο κ. Καμμένος ή του χώρου που εκπροσωπώ εγώ».