ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Σταϊκούρα - εργαζομένων με πρωτοβουλία Τριανταφυλλόπουλου

Συνάντηση Σταϊκούρα - εργαζομένων με πρωτοβουλία Τριανταφυλλόπουλου

Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Αχαΐας, οι πρώην εργαζόμενοι της "Αχαϊκής Τράπεζας", συναντήθηκαν με τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον τομεάρχη οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συνάντηση, που έγινε χθες, Τρίτη, παρουσία και των δύο Αχαιών Βουλευτών της Ν. Δ., αναλύθηκαν τα δεδομένα μετά το λουκέτο της τράπεζας και συζητήθηκε η τύχη των εκατό περίπου απολυμένων της.

Μετά από επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος με τους εκπροσώπους των πρώην εργαζομένων στην "Αχαϊκή", προέβη στην εξής δήλωση:

"Σ' αυτήν τη δύσκολη και απρόσμενη στιγμή για τις οικογένειες των απολυμένων, σύσσωμη η Ν.Δ στέκεται με σοβαρότητα στο πλευρό τους, αγωνιώντας υπεύθυνα για την εργασιακή τους τύχη. Παρότι διάγουμε προεκλογική περίοδο, τα λόγια των αρμοδίων της παράταξης είναι μετρημένα και ουσιώδη κι όχι χαϊδευτικά χωρίς αντίκρισμα. Και τώρα και αύριο ως κυβέρνηση, όλοι στη Ν.Δ. θα παλέψουμε με γνώμονα τις αλήθειες -όσο πικρές κι αν είναι - χωρίς λαϊκισμούς και ευχολόγια κάνοντας πράξη όσα δύνανται να γίνουν. Κάθε προσπάθεια καπήλευσης αγωνιών και προσπαθειών σε τόσο λεπτά θέματα, χαρακτηρίζουν αυτούς που ισοπεδώνουν τα πάντα στην πολιτική τους πρεμούρα εν όψει της κάλπης"!