ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για Διαμαντοπούλου: Κατεδάφισε ό,τι έπιασε

Τσίπρας για Διαμαντοπούλου: Κατεδάφισε ό,τι έπιασε

«Ό,τι έπιασε στα χέρια της το κατεδάφισε, άφησε τα σχολεία χωρίς βιβλία, προχώρησε σε ένα νόμο αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό που θέλει να καταργήσει πρυτάνεις εκλεγμένους», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή αναφερόμενος στην κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Μιλώντας για το νόμο πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Η ουσία είναι ότι η κυβέρνησή σας, όχι εσείς προσωπικά, ενδεχομένως, αλλά τα κόμματα που σας στηρίζουν και που διεκδικούν την ψήφο του λαού για να συνεχίσουν αυτό το καταστροφικό έργο, στην πραγματικότητα βγάζουν ένα μίσος απέναντι στην κοινωνία και μια εκδικητικότητα»

«Δεν μπορώ εγώ αλλιώς να χαρακτηρίσω αυτή την εμμονή της πρώην Υπουργού Παιδείας η οποία ό,τι έπιασε στα χέρια της το κατεδάφισε, άφησε τα σχολεία χωρίς βιβλία, προχώρησε σε ένα νόμο αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό που θέλει να καταργήσει πρυτάνεις εκλεγμένους και θέλει σώνει και καλά την εφαρμογή αυτού του νόμου, ενώ έχει γίνει μπάχαλο το δημόσιο πανεπιστήμιο και τώρα βάλει με έναν εκδικητικό τρόπο εναντίον του Υπουργού που εσείς επιλέξατε του κ. Μπαμπινιώτη ο οποίος λέει το απλό πράγμα ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτή η ιστορία», πρόσθεσε.