ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωταπριλιάτικο αστείο οι δηλώσεις της Β. Παπανδρέου

Πρωταπριλιάτικο αστείο οι δηλώσεις της Β. Παπανδρέου

«Η Πρωταπριλιά και μόνο θα μπορούσε να δικαιολογεί τα όσα δηλώνει σήμερα η κα. Βάσω Παπανδρέου", δηλώνουν συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, αναφορικά με τις δηλώσεις της κα. Παπανδρέου σε συνέντευξή της στην Real News.

Υπενθυμίζεται ότι στην σημερινή της συνέντευξη, η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, έριξε όλες τις ευθύνες για την κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα τα τελευταία χρόνια, σχεδόν αποκλειστικά στα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για εγκληματική πολιτική, μη δεχόμενη ότι μπορεί να έγιναν λάθη κατά την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής.

"Είναι προφανές ότι, η κα. Βάσω Παπανδρέου, ήταν απούσα από τη χώρα καθ΄ όλη την περίοδο της Μεταπολίτευσης και ιδιαιτέρως την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή. Έτσι εξηγείται ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις εγκληματικές αντιλήψεις και πρακτικές που είχαν εδραιωθεί και έφεραν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας", σχολιάζουν οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, κατηγορώντας την κα. Παπανδρέου ότι ψεύδεται και αθωώνει την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή.

"Φαίνεται ότι, η κα. Βάσω Παπανδρέου έχει τους λόγους της να θέλει να αγνοεί αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες και να πλάθει τον δικό της μύθο για τα τεκταινόμενα στη χώρα», αναφέρεται, τέλος, στο σχόλιο.