ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: Στις εκλογές θα παλέψει το παλιό με το νέο

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: Στις εκλογές θα παλέψει το παλιό με το νέο

"Σ' αυτές τις εκλογές - πέραν των όσων σημαντικών διακυβεύονται - υπάρχει μια πάλη μεταξύ του παλιού και του καινούριου. Του δοκιμασμένου και φθαρμένου με το φρέσκο και το νέο. Αυτό τρομάζει πολλούς, που καλομάθανε σε καρέκλες και αξιώματα. Σ' αυτές τις εκλογές τ' αλλάζουμε όλα. Ή όλα ή τίποτα", δήλωσε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Αχαΐας, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με κομματικά στελέχη από Ρίο, Αραχωβίτικα και Άγιο Βασίλειο, και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον απλό πολίτη και επαγγελματία, γύρω από τα οικονομικά, τα εργασιακά, την ιατροφαρμακευτική κάλυψη, την ανεργία και την ανάπτυξη, καταθέτοντας ξεκάθαρα συγκεκριμένες προτάσεις, υλοποιήσιμες και κοστολογημένες.

"Κάνουμε νέα αρχή και απαντάμε στο σήμερα με επικαιροποιημένες πολιτικές προτάσεις - δίχως ξεπερασμένες κομματικές αγκυλώσεις- αλλάζουμε τη σχέση με τους ψηφοφόρους μας, με την κοινωνία, με άλλη νοοτροπία και άλλες βλέψεις", δήλωσε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος μετά τις συναντήσεις του.