ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: Με γκάλοπ της πλάκας θέλουν να επηρεάσουν

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: Με γκάλοπ της πλάκας θέλουν να επηρεάσουν

"Σε μία περίοδο που κρίνονται σκληρά, κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, κάποιοι παίζουν διαδικτυακά με νούμερα και εντυπώσεις. Με γκάλοπ κυριολεκτικά της πλάκας, επιχειρούν να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα. Είναι πράγματι για γέλια!", δήλωσε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Αχαίας, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Το σχόλιο του κ. Τριανταφυλλόπουλου έγινε με αφορμή την δημοσίευση δημοσκοπικών ευρημάτων του διαδικτύου, αναφορικά με υποψήφιους της Πελοποννήσου.

"Διαβάζουμε ευρήματα που απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα. Κάποιοι, πανικοβλημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, κοιτάνε από κάπου να πιαστούν και μάλιστα μέσω ιστοσελίδων που είναι παντελώς άγνωστες στους Αχαιούς. Αν βγουν έξω στην κοινωνία, μπορούν εύκολα να κάνουν γκάλοπ.

Κι ας βγουν έξω γιατί το έχει ανάγκη ο κόσμος αλλά και η παράταξη κι ας αφήσουν το παιχνιδάκι "από υπολογιστή σε υπολογιστή" για να υποστηρίξουν γκάλοπ που ακόμα και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι είναι της πλάκας", συνεχίζει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

"Οι κάλπες είναι μπροστά μας και η ετυμηγορία των ψηφοφόρων θα είναι οδυνηρή για πολλούς. Και τότε θα τους μείνουν "οι πρωτιές" των αστείων αυτών διαδικτυακών δημοσκοπήσεων...αμανάτι!", δηλώνει αγανακτισμένος ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.