ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχία Παπαρήγα για μετάθεση των εκλογών το Σεπτέμβρη

Ανησυχία Παπαρήγα για μετάθεση των εκλογών το Σεπτέμβρη

Την ανησυχία της ότι οι βουλευτικές εκλογές μπορεί να μετατεθούν για το Σεπτέμβριο εξέφρασε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Μιλώντας στο ΤΕΙ Αθηνών, η κυρία Παπαρήγα επισήμανε τη βεβαιότητά της ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συμφωνήσει για κυβέρνηση συνεργασίας.

Αναφορικά με την ημερομηνία των εκλογών η γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι απαιτείται επαγρύπνηση.

«Ψιθυρίζουν για εκλογές στις 6 Μάη, αλλά έχουμε κάτι σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί και να ζητήσουν μια μετάθεση για διάφορους λόγους. Επαγρυπνούμε, εμείς θεωρούμε ότι ωρίμασε το πράγμα, οι εκλογές πρέπει να γίνουν. Αλλά ένα πράγμα που τους προβληματίζει είναι αν θα έχουν κυβέρνηση πλειοψηφίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για να περάσει τα μέτρα τον Ιούνη ή μήπως να περάσουν τα μέτρα τον Ιούνη, να μην έχουν πρόβλημα με το πώς θα σχηματιστεί η κυβέρνηση και με εντολές και διαβουλεύσεις και να τις πάνε τον Σεπτέμβρη. Έχουν κολλήσει και μερικά πράγματα στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Μπορεί να δημιουργήσουν και κανένα συμβάν έτσι περίεργο και να τις πάνε τον Σεπτέμβρη για να προλάβουν τον Ιούνη, να μην έχουν πρόβλημα με εντολές, προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, μήπως κερδηθεί χρόνος» είπε χαρακτηριστικά.