ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυνατές φωνές ζήτησε από τους Κρητικούς η Ντόρα

Δυνατές φωνές ζήτησε από τους Κρητικούς η Ντόρα

Από τις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων κήρυξε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατεία της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Εγκαινιάζοντας το εκλογικό κέντρο της περιοχής, η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι το μήνυμα είναι ότι δεν συμβιβαζόμαστε με το θλιβερό και μίζερο παρόν και διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο.

Κάλεσε τους πολίτες να στείλουν στη Βουλή δυνατές φωνές, οι οποίες, όπως είπε «αύριο θα μπορούν όπως απέδειξε η Δημοκρατική Συμμαχία να φέρνουν Ευρωπαίους που συμπαρίστανται στις δικές μας ιδέες και δεν επιβάλουν τις δικές τους».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα των εκλογών είπε: «Θα εξαρτηθεί από μας. Ή, θα συγκρουστούμε με ένα κράτος το οποίο μέχρι τώρα μας καταδυναστεύει και ουσιαστικά οδηγεί σε μείωση μισθών και συντάξεων, ή θα ακολουθήσομε το λάθος δρόμο τον οποίο ακολουθούμε τα 2,5 τελευταία χρόνια, ένα δρόμο ύφεσης που δεν οδηγεί πουθενά. Εδώ, χρειάζεται σχέδιο αλλά χρειάζεται και κάτι άλλο που πρέπει να το πω στην πρώτη μου δήλωση στην Κρήτη. Καλώ τους Κρητικούς να σκεφτούν καλά. Σε ποιον θέλουν να εμπιστευτούν το μέλλον των παιδιών τους. Οι άνθρωποι που θα διεκδικήσουν να διαχειριστούν αυτό το μέλλον πρέπει να είναι άνθρωποι σοβαροί, υπεύθυνοι. Όχι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν μόνο, να στηριχθούν πάνω στη δίκαιη οργή, λαϊκίζουν, δημαγωγούν και αύριο το πρωί θα έχομε καμένη γη».

Την κυρία Μπακογιάννη συνόδευαν οι βουλευτές του κόμματος της στην Κρήτη, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Λευτέρης Αυγενάκης.