ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαγκριώτης: Η δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ μοιάζει με του 1995

Μαγκριώτης: Η δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ μοιάζει με του 1995

"Η δημοσκοπική μας καθίζηση και η αποσυσπείρωση των φίλων και των υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ είναι ανάλογη του Καλοκαιριού του 1995. Στα ίδια επίπεδα περίπου ήμασταν και στις δημοσκοπήσεις εκείνης της εποχής. Θυμόμαστε όλοι τη συνέχεια, την εξέλιξη και ποια ήταν και η κατάληξη στις εκλογές", δήλωσε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και βουλευτής Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μαγκριώτης.

"Βεβαίως, δεν είναι ίδιες οι συνθήκες. Ως ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε τώρα τα αποθέματα υποστήριξης και αναγνώρισης από τους πολίτες, του ισχυρού κοινωνικού κράτους, των ισχυρών εισοδημάτων που είχαμε χτίσει τη δεκαετία του 80", εξήγησε ο υφυπουργός.

"Εγώ είμαι υπέρ μιας μεγάλης συνεργασίας, ενός ευρύτερου μετώπου όλων των πολιτικών δυνάμεων, τα οποία πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στον εκσυγχρονισμό της. Πιστεύω στην συνεργασία των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που αγωνίζονται για την παραγωγική Ελλάδα. Υπάρχουν σήμερα και άλλα κόμματα, πέρα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έχουν αντίστοιχο προσανατολισμό", απάντησε σε σχετική ερώτηση ο κ. Μαγκριώτης.