ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Φ. Κρανιδιώτης υποψήφιος στη Β' Πειραιά

Ο Φ. Κρανιδιώτης υποψήφιος στη Β' Πειραιά

Την έναρξη του προεκλογικού αγώνα που θα δώσει με τη ΝΔ στη Β' Πειραιά ανακοίνωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Ξεκινάω τον αγώνα στη Β' Πειραιά», ανακοίνωσε ο κ. Κρανιδιώτης, με άρθρο του σε γνωστή ιστοσελίδα, δίνοντας λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξάγει την προεκλογική του εκστρατεία:

«Από ένα πολιτικό γραφείο στον Άη Γιώργη στον Κορυδαλλό με 200 ευρώ ενοίκιο. Χωρίς ασανσέρ, ανεβαίνεις 29 σκαλιά, ας μας συγχωρέσουν οι ηλικιωμένοι για την ταλαιπωρία, με έπιπλα, κάποια δανεικά και κάποια αγορασμένα, μαζί με τις δυο ταμπέλες και κάτι μεγενθυμένες φωτογραφίες, όλα μαζί γύρω στα 1300 ευρώ, συν άλλα 300 για το τηλεφωνικό κέντρο. Στελεχωμένο μόνο με εθελοντές και εθελόντριες, με την ανίκητη δύναμη της φιλίας και των Ιδεών της Λαϊκής Πατριωτικής παράταξης. Δεν έχω γραμματέα, επικοινωνιολόγο, έμμισθους συμβούλους.

Με ελάχιστα χρήματα, γιατί απλούστατα τόσα έχω, με την μικρή βοήθεια φίλων που δεν είναι μπετατζήδες, εκδότες, έμποροι όπλων κλπ. Δεν θα δείτε την φάτσα μου σε 800 πανώ. Το φυλλάδιο μου θα το παίρνετε μόνο στα χέρια σας 'η στην πόρτα και το γραμματοκιβώτιο σας. Θα είναι το μόνο μου όπλο, μαζί με 20.000 μηνύματα που αγόρασα αντί 500 ευρώ.

Δεν θα σας "βομβαρδίσω", ούτε θα πετάω χαρτάκια στους δρόμους. Θα βγω σε όποιες εκπομπές με καλέσουν, θα συνεχίσω την αρθρογραφία μου και σημειώστε ότι παράλληλα είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω να δουλεύω.

Δείτε, διαβάστε, ακούστε τι λέω, τι έχω κάνει και στις 6 Μαΐου κάνετε κατά την συνείδηση σας ό,τι θεωρείτε καλό για την Πατρίδα», κατέληξε ο κ. Κρανιδιώτης, που δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους ψηφοφόρους «Καλό βόλι».