ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κύρτσος: Η μέθοδος ανάκαμψής τους θυμίζει έγκριση μνημονίου

Γ. Κύρτσος: Η μέθοδος ανάκαμψής τους θυμίζει έγκριση μνημονίου

Ο Γιώργος Κύρτσος ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ έγραψε σε άρθρο του ότι "η μέθοδος με την οποία το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ επιχειρούν να ανακάμψουν εκλογικά παραπέμπει στην έγκριση του αρχικού και του νέου μνημονίου".

"Αυτοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει, με τα λάθη και τις παραλείψεις τους, μία αφόρητη κατάσταση και έχουν χάσει πολύτιμο χρόνο ζητούν από τα θύματα της πολιτικής και των επιλογών τους να προσαρμοστούν, επικαλούμενοι τα δεινά που οι ίδιοι προκάλεσαν". συνεχίζει ο κ. Κύρτσος.

"Στην πολιτική είμαστε υποχρεωμένοι –κατά την άποψή τους– να τους ψηφίσουμε, γιατί διαφορετικά θα πέσει το επίπεδο της διακυβέρνησης της χώρας, το οποίο έχουν ήδη ρίξει απελπιστικά χαμηλά.

Έτσι παίζεται το πολιτικό παιχνίδι, με τα διλήμματα της τελευταίας στιγμής που προβάλλουν αυτοί που έχουν φροντίσει να μην υπάρχει ο αναγκαίος χρόνος για τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις", γράφει ο Γιώργος Κύρτσος.

"Η πίεση που ασκούν στους ψηφοφόρους είναι μεγάλη και οι τελευταίοι θα πρέπει να παρακάμψουν τους επιτήδειους διαχειριστές του φόβου εάν θέλουν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον" συνεχίζει ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους.