ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Μάνος: Κανένα πρακτικό νόημα η συνεργασία με την ΔΗ.ΣΥ.

Στ. Μάνος: Κανένα πρακτικό νόημα η συνεργασία με την ΔΗ.ΣΥ.

"Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχυσαν ποταμούς δακρύων διάφοροι "ενδιαφερόμενοι" και "δημοσιογράφοι" για το ζήτημα της εκλογικής συνεργασίας Δράσης-Φιλελεύθερης Συμμαχίας και της Δημοκρατικής Συμμαχίας της κας Μπακογιάννη", γράφει σε άρθρο του ο Στέφανος Μάνος.

"Με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και τις ασφυκτικές προθεσμίες που ισχύουν, η συνέχιση αυτής της συζήτησης δεν έχει πια κανένα πρακτικό νόημα", συνεχίζει η πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ.

"Η Δράση σε συνεργασία με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία συμμετέχουμε στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες απαρτιζόμενους από νέους ανθρώπους που θέλουν να προσπαθήσουν για το συλλογικό καλό και όχι για να ικανοποιήσουν ανόητες ματαιοδοξίες", εξηγεί ο κ. Μάνος παραθέτοντας αντεπιχειρήματα σε όσους θέλουν την ΔΡΑΣΗ - Φιλελεύθερη Συμμαχία να μπαίνουν στην Βουλή μόνο ύστερα από συνεργασία με την Δημοκρατική Συμμαχία, και αντιστρόφως.

"Είναι καιρός να προσπεράσουμε αυτό τον τρόπο σκέψης και να περιφρονήσουμε όσους προσπαθούν να τον επιβάλλουν. Η Δράση και η Φιλελεύθερη Συμμαχία απευθυνόμαστε σε εσάς που πιστεύετε στις δυνάμεις σας.

Προσπαθούν να σας πείσουν ότι το δίλημμα στις εκλογές είναι μεταξύ των μνημονιακών και των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Αυτό το δίλημμα δεν χωράει τη Δράση και τη Φιλελεύθερη Συμμαχία. Μας αφήνει απ' έξω.

Ελπίζω να μη παρασυρθείτε. Λέγεται ότι ο Αϊνστάιν όρισε την παραφροσύνη ως την επανάληψη του ίδιου σφάλματος με την ελπίδα ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα" συνεχίζει το άρθρο του προέδρου της Δράσης ενώ κλείνοντάς το γράφει:

"Επαναλαμβάνω: Δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σας. Κάντε το σωστό. Ψηφίστε σοβαρά".