ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πικρία της Ελίζας Βόζεμπεργκ

Η πικρία της Ελίζας Βόζεμπεργκ

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την πικρία της για τη μονόπλευρη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, εξέδωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Η κυρία Βόζεμπεργκ επισημαίνει ότι στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Αντώνη Σαμαρά και την παράταξη δημόσια και με αξιοπρέπεια, ευχαριστεί τους ψηφοφόρους και δεσμεύεται ότι θα επιστρέψει στην πολιτική.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελίζας Βόζεμπεργκ έχει ως εξής:

Φίλες και φίλοι, Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε πανστρατιά. Ανταποκρίθηκα άμεσα στο κάλεσμά του, στηρίζοντας από την πρώτη στιγμή τον ίδιο και την παράταξη. Ό, τι έπρεπε να πω και να κάνω, το έκανα κατ’ επανάληψη δημόσια και με αξιοπρέπεια!
Δυστυχώς η ανταπόκρισή μου υπήρξε μονόπλευρη και ο καθένας ας κάνει τις εκτιμήσεις του…
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους που με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας να σας εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο στις δύσκολες και κρίσιμες εκλογές του 2009. Δούλεψα μεθοδικά αυτά τα 2,5 χρόνια και συμμετείχα ενεργά στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων της Αθήνας και των συμπολιτών μας, καταθέτοντας πάνω από 1.100 ερωτήσεις και αναφορές στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα και τις δημόσιες θέσεις μου ενημερώνεται συνεχώς η ιστοσελίδα μου (www.vozemberg.gr). Αν δικαίωσα την επιλογή σας στο πρόσωπό μου ως Ελληνίδα Βουλευτής, εσείς θα το κρίνετε. Το γραφείο μου ήταν και θα είναι πάντα στη διάθεσή σας. Υπόσχομαι να ξανασυναντηθούμε σύντομα, γιατί η πολιτική έχει συνέχεια! Έχω μάθει στη ζωή μου να εργάζομαι σκληρά, να βάζω στόχους, να αγωνίζομαι και να περιμένω.

Ελίζα Βόζεμπεργκ