ΚΟΜΜΑΤΑ

Άρμα Πολιτών: Μόνο ενωμένη η κοινωνία αντιμετωπίζει την προδοσία

Άρμα Πολιτών: Μόνο ενωμένη η κοινωνία αντιμετωπίζει την προδοσία

"Παρά τις πολύμηνες συζητήσεις και συνομιλίες με όλους όσοι δήλωναν αντιμνημονιακοί, δυστυχώς, δεν υπήρξε αποτέλεσμα", ανακοίνωσε σήμερα το Άρμα Πολιτών.

"Κοινή είναι η εκτίμηση και η πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι μόνο ενωμένη η Κοινωνία μπορεί να αντιμετωπίσει τη σύγχρονη προδοσία και λαίλαπα. Παρά ταύτα, η αδυναμία συνεννόησης οδήγησε σε πολυδιάσπαση το χώρο που ενώ συμφωνούσε, δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί. Σήμερα, εκείνο που προέχει είναι η σωτηρία της πατρίδας, η Εθνική Ανεξαρτησία και η υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών", εξηγεί το κόμμα, αναπτύσσοντας τα κριτήρια για μια συνεργασία.

"Ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα μας προσκάλεσε σε συνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αν και διαφορετική η πολιτική καταγωγή μας, δεχθήκαμε ως Άρμα Πολιτών τη συνεργασία, η οποία βασίζεται σε 14 αρχές πάνω στις οποίες συμφωνήσαμε, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού την προδοσία", δηλώνει το Άρμα Πολιτών αιτιολογώντας την συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

"Είναι σαφές ότι η συμφωνία αναγνωρίζει και επικυρώνει το απαράβατο δικαίωμα σε επιμέρους διαφορετικές εκτιμήσεις του Άρματος Πολιτών.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ενότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων που προσδοκά ένα Ενιαίο Πατριωτικό Κοινωνικό Δημοκρατικό Μέτωπο", συνέχισε ανακοινώνοντας έτσι τους στόχους του.