ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίαρχος ο Σαμαράς στην επικοινωνιακή μάχη

Κυρίαρχος ο Σαμαράς στην επικοινωνιακή μάχη

Την επικοινωνιακή νίκη του προέδρου της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, κατέδειξε η παρουσία του στην προεκλογική συγκέντρωση στη Θήβα, το Σάββατο.

Μέσα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας, ο κ. Σαμαράς έπιασε τον παλμό των ψηφοφόρων, περνώντας μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα της χώρας.

«Θα νικήσουμε γιατί διαφέρουμε από τους άλλους» τόνισε με βεβαιότητα ο κ. Σαμαράς. Η διαφορά άλλωστε της «γαλάζιας» συγκέντρωσης σε σχέση με τις προεκλογικές συγκεντρώσεις άλλων κομμάτων ήταν έκδηλη.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ομιλίας, φρέσκα πρόσωπα έδωσαν το «παρών», κρατώντας με θέρμη ελληνικές σημαίες, που δεν σταμάτησαν λεπτό να ανεμίζουν, ενώ οι παριστάμενοι φώναζαν συνθήματα νίκης.

Η εικόνα που είδε όλη η Ελλάδα στους τηλεοπτικούς της δέκτες ήταν καταλυτική. Από τη μία πλευρά, ο κ. Αντώνης Σαμαράς που μετέδωσε στους πολίτες το αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας για το «αύριο» και παρουσίασε σε νέους ανθρώπους, γεμάτους ενέργεια και ζωντάνια, το σχέδιο της ΝΔ για την ανάκαμψη της χώρας. Παρούσα στη συγκέντρωση και η ΟΝΝΕΔ, που κρατούσε αμείωτο τον ενθουσιασμό των ψηφοφόρων.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μόνος του, στεκόταν άκαμπτος σε ένα ακίνητο και στημένο πλάνο και επιχειρούσε να πείσει ένα άνευρο και μάλλον προχωρημένο ηλικιακά κοινό, για τις επιλογές του κόμματός του την τελευταία διετία, επιδιδόμενος συνάμα σε άλλη μια επιχείρηση αυτοκριτικής, η οποία όμως ξυπνά στις μνήμες όλων τις δύσκολες μέρες που προηγήθηκαν.

Απέναντι στο αναγκαστικό «αυτομαστίγωμα» του ΠΑΣΟΚ για το «χθες», η επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ μέσα από σκληρή δουλειά, καταφέρνει να βρει το βηματισμό της στην τελική ευθεία των εκλογών, στρέφοντας το βλέμμα όλων στο «αύριο» της Ελλάδας. Προτεραιότητα της Συγγρού οι νέοι, με τους οποίους ο πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί καθημερινό διάλογο, τόσο μέσω των συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα αλλά και διαμέσου των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπου η παρουσία του γίνεται έντονη καθημερινά.