ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Κατσαφάδος: Προτεραιότητα η ασφάλεια του πολίτη

Κ. Κατσαφάδος: Προτεραιότητα η ασφάλεια του πολίτη

«Το ζήτημα της ασφάλειας του πολίτη είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων μας», τόνισε σε μια εντυπωσιακή σε όγκο εκδήλωση διαλόγου με τους ένστολους πολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Περίπου 400 αστυνομικοί, λιμενικοί, και πυροσβέστες συμμετείχαν στη εκδήλωση, ανταλλάσσοντας απόψεις και απευθύνοντας ερωτήματα στον κ. Κατσαφάδο.

Ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην τοποθέτηση του επισήμανε:

«Το ζήτημα της ασφάλειας του πολίτη είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων μας. Η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση απασχολούν την κοινωνία περισσότερο από ποτέ. Εσείς, οι ένστολοι πολίτες, είστε αυτοί που εγγυώνται την ασφάλεια του πολίτη, την εφαρμογή του νόμου.

Μέχρι σήμερα ο ρόλος και η αποστολή σας δεν έχει αναγνωριστεί στο βαθμό που πρέπει, το αντίθετο.

Οι ένστολοι πολίτες ήταν αυτοί που υπέστησαν αδικίες. Γιατί είναι αδικία οι οριζόντιες περικοπές μισθών σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για το κοινωνικό σύνολο».

Ο κ. Κατσαφάδος έθεσε και το ζήτημα μιας ολοκληρωμένης αναδιάρθρωσης διοικητικών δομών και προσωπικού για να αισθάνεται ασφαλής ο πολίτης στις γειτονιές του Πειραιά και στα νησιά.