ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Ντουκάκης: Ο λαός να στείλει ισχυρό μήνυμα στην τρόικα

Μ. Ντουκάκης: Ο λαός να στείλει ισχυρό μήνυμα στην τρόικα

Δυναμική κάθοδο στις εκλογές 2012 πραγματοποιεί ο γνωστός οικονομολόγος - φοροτεχνικός Μανούσος Ντουκάκης.

Ο κ. Ντουκάκης , που κατάγεται από το Κολυμπάρι Χανίων είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελλάδος, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ το 2009.

Μετά την διαγραφή του κ. Α. Γεωργιάδη από το ΛΑΟΣ, ο κ. Ντουκάκης ανέλαβε τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου κατεβαίνει και πάλι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών «με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στον κάθε Έλληνα».

«Απευθύνομαι σε εσάς, με ύφος ταπεινό, με λόγο υπεύθυνο και χωρίς καμία διάθεση για προεκλογικές ρητορείες.

Η στιγμή της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος είναι ιερή και πολύ προσωπική. Ο Έλληνας καλείται στις 6 Μαΐου να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για την υπερχρεωμένη με 400 δισ. πατρίδα, τους 1.300.000 άνεργους (και άλλους 350.000, που αμείβονται με μπλοκάκι 450€ το μήνα), τις 600.000 επιχειρήσεις που έχουν βάλει λουκέτο και το 50% των πολιτών που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Είναι ώρα ευθύνης για όλους.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Κατέβασαν το μεροκάματο στα 21,90€ και το μηνιαίο μισθό στα 627,50€, την ώρα που γέμιζαν την πατρίδα με λαθρομετανάστες. Παράλληλα, ετοιμάζονται να καταργήσουν το 13ο και 14ο μισθό, να μειώσουν τις άδειες σε 15 ημέρες, να επιβάλλουν νέους φόρους ύψους 15 δις€, να απολύσουν 150.000 δημόσιους υπαλλήλους, να μετατάξουν άλλους 30.000 , αλλά και να καταργήσουν τη μισθοδοσία στους ιερείς.

Ο ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία να τιμωρήσει με την ψήφο του τα δύο κόμματα που γκρέμισαν τις ελπίδες του και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στην τρόικα. Σε όλη την προεκλογική περίοδο, μέσα από συνεντεύξεις και γραπτές παρεμβάσεις μου, κατέθεσα τις προτάσεις μου για δικαιότερο και σταθερό φορολογικό σύστημα, πάγωμα των χρεών, βελτίωση του τραπεζικού συστήματος, ανάπτυξη και επένδυση.

Στον ΛΑ.Ο.Σ έχουμε το θάρρος να πούμε ΟΧΙ στις πολιτικές που οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο, να πούμε ΟΧΙ στο μνημόνιο της κυρίας Μέρκελ και του υπαλλήλου Τόμσεν, να πούμε ΝΑΙ στην εθνική υπερηφάνεια και την εθνική κυριαρχία. Ο ΛΑ.Ο.Σ θα είναι παρών στις 6 Μαΐου, ως γνήσια πατριωτικό και αυθεντικά λαϊκό κόμμα.

Στις 41 ημέρες της κοινοβουλευτικής μου θητείας, αξιοποίησα κάθε διαδικασία ελέγχου της κυβέρνησης. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τον κάθε ένα και την κάθε μία από εσάς, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή, για να συνεχίσω το έργο μου