ΚΟΜΜΑΤΑ

Μπακογιάννη: Συνεργασία των δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ

Μπακογιάννη: Συνεργασία των δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ

Επίθεση κατά πάντων εξαπολύει η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας πως κόμματα και ηγεσίες αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

«Τα κόμματα στα οποία έδειξε την προτίμησή του ο ελληνικός λαός στις πρόσφατες εκλογές, απέδειξαν ότι αδυνατούν να συνεργαστούν και να συγκροτήσουν μια ισχυρή κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Κόμματα και ηγεσίες αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Λύγισαν μπροστά στο βάρος των ευθυνών που έπρεπε να αναλάβουν.
Τώρα πλέον η επιλογή για τη σωτηρία της χώρας είναι μόνο μία: Η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν πως η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, μακριά από τις επικίνδυνες λογικές του λαϊκισμού και της δραχμής.

Ελπίζω ότι στις νέες εκλογές, που θα είναι πιο κρίσιμες από τις προηγούμενες, ο ελληνικός λαός θα έχει και μια νέα επιλογή ευρωπαϊκής σταθερότητας, μέσα από τη συγκρότηση του ευρύτερου δυνατού φιλοευρωπαϊκού μετώπου, με στόχο όχι μόνο την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη αλλά και το ριζικό εκσυγχρονισμό της».

Ρoή Ειδήσεων