ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απέναντι στο μέτωπο της δραχμής υπάρχει η Ελλάδα της Ευρώπης

Απέναντι στο μέτωπο της δραχμής υπάρχει η Ελλάδα της Ευρώπης

Στη σημασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης αναφέρεται ο κ. Κώστας Κατσαφάδος, υποψήφιος Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι η ακυβερνησία και ο φόβος της άτακτης χρεοκοπίας απειλούν το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Ο κ. Κώστας Κατσαφάδος επιτίθεται κατά των πολτικών δυνάμεων, που υπονομεύουν την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και υπογραμμίζει ότι όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες είναι εξόχως αποκαλυπτικά.

Αναλυτικά, η παρέμβαση του κ. Κατσαφάδου έχει ως εξής:

«Ξεκάθαρα πλέον, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που υπονομεύουν την ευρωπαική προοπτική της χώρας.

Γνωρίζουν ότι αυτά που προτείνουν και υποστηρίζουν οδηγούν στη δραχμή και την Ελλάδα σε απομόνωση.

Όλα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα ήταν αποκαλυπτικά. Κανείς δεν δικαιούται να πει ότι δεν γνωρίζει, ότι δεν κατάλαβε.

Οι εκλογές είναι αναπόφευκτες. Και πρέπει να είναι λυτρωτικές για τη χώρα. Είναι η ώρα του πολίτη που θα πάρει μία απόφαση ζωής και θανάτου για τη χώρα.

Στις 6 Μαίου, οι πολίτες έστειλαν μήνυμα οργής.

Η Νέα Δημοκρατία πήρε το μήνυμα. Ήταν ηχηρό και δεν χωρεί παρερμηνείες. Όλοι μαζί ,ενωμένοι, μπορούμε να επανασχεδιάσουμε το μνημόνιο, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε αλλαγές. Αυτό ζητούν οι πολίτες.

Όλοι μαζί θα προστατεύσουμε τη μεγαλύτερη κατάκτηση της νεώτερης ιστορίας μας.

Το γεγονός ότι είμαστε μέλος της Ευρωπαικής οικογένειας.

Μία κατάκτηση που οφείλεται , ιστορικά και πολιτικά, στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μας προσφέρει ασφάλεια και ανοίγει νέες προοπτικές σε μία Ευρώπη που αλλάζει.

Απέναντι στο μέτωπο της δραχμής είμαστε εμείς. Είναι η Ελλάδα της Ευρώπης. Και καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν μαζί μας. Η Ελλάδα αξίζει. Οι Έλληνες μπορούμε.

Αυτό είναι το δικό μας μήνυμα».