ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Μιχαλολιάκος: Να σταματήσει η παραμύθα με το Πολυτεχνείο!

Ν. Μιχαλολιάκος: Να σταματήσει η παραμύθα με το Πολυτεχνείο!

«Κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας» χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, «δεν πλάκωσε κανένα τανκ τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την!».

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι υπήρξε θύμα στο Πολυτεχνείο ανέφερε: «Υπάρχει πόρισμα της Δικαιοσύνης που λέει ότι υπήρξαν θύματα εκτός Πολυτεχνείου, εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου».

«Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονο και σοσιαλισμό βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι» πρόσθεσε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι έχει στηθεί «κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ από το 1974 και μετά» και πρόσθεσε ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι μαρξιστές ή κρυφομαρξιστές.

Αναφερόμενος στην ιδεολογική ταυτότητα των κομμάτων, σημείωσε ότι η ΝΔ είναι κόμμα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρόκειται για ένα συνονθύλευμα με πολλά αντεθνικά και επικίνδυνα στοιχεία.

Σε ότι αφορά στη Χρυσή Αυγή είπε ότι πρόκειται για λαϊκό εθνικιστικό αντικαπιταλιστικό κόμμα.

Ερωτηθείς για τη σχέση του κόμματός του με τη βία, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής είπε ότι είναι η βία είναι απορριπτέα, αλλά αποτελεί μια πραγματικότητα της ζωής, ενώ επικαλέστηκε τη ρήση του Μαρξ ότι «η βία είναι η μαμή της Ιστορίας».