ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα πρόσωπα και το εκλογικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ

Τα νέα πρόσωπα και το εκλογικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ

«Άτυπη» απαγόρευση για εμφάνιση κάθε στελέχους του «παλαιού ΠΑΣΟΚ» από το οποίο θέλει να αποκοπεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Σε μεγάλες αλλαγές στο τομέα της επικοινωνίας και τη λειτουργία του κόμματος προβαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Ήδη προωθούνται νέα πρόσωπα όπως οι βουλευτές Ν. Γιαννακοπούλου, Οδ. Κωνσταντινόπουλος και Θ. Τζάκρη να εκπροσωπούν σε τηλεοπτικές εκπομπές την Ιπποκράτους.

Έχει σχεδόν απαγορευτεί η εμφάνιση κάθε παλαιότερου στελέχους το οποίο είναι συνδεδεμένο με το παλιό ΠΑΣΟΚ από το οποίο θέλει να αποκοπεί ο κ. Βενιζέλος.

Επίσης, αλλαγή πλεύσης παρουσιάζει η προεκλογική καμπάνια αυτών των εκλογών σε σχέση με εκείνη των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Ενώ είχε τότε επιλεγεί να τεθεί το δίλημμα «να παραμείνει ή όχι η Ελλάδα στο ευρώ», αυτή τη φορά αυτό που μπαίνει στην πρώτη γραμμή είναι οι αλλαγές που θα γίνουν την επομένη της εκλογική αναμέτρησης στο Μνημόνιο.

Η καινούργια κατεύθυνση φαίνεται να αποδίδει περισσότερα αφού το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει μια άνοδο στις δημοσκοπήσεις έστω και μικρή.

Τέλος, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν η εμφανίσεις του ίδιου του προέδρου κ. Ευ. Βενιζέλου θα είναι τόσο συχνές όσο στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο. Οι απόψεις στο επιτελείο του διίστανται και το θέμα αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί από την επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.