ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημιουργία Ξανά: Απεχώρησαν έξι στελέχη λόγω Μάνου

Δημιουργία Ξανά: Απεχώρησαν έξι στελέχη λόγω Μάνου

Την αποχώρησή τους από τη «Δημιουργία Ξανά» ανακοίνωσαν έξι μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος.

Τα έξι στελέχη παραιτήθηκαν λόγω της διαφωνίας τους με τη συνεργασία της «Δημιουργίας Ξανά» με τη Δράση του κ. Στέφανου Μάνου.

Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Θάνος Τζήμερος αποδέχθηκε τις παραιτήσεις του αντιπροέδρου κ. Κωνσταντίνου Λουκόπουλου και των πέντε μελών κ.κ. Βασίλη Δρακονταειδή, Ειρήνης Σφακιανάκη, Τάσου Τσάμη, Θεόδωρου Πολυζωϊδη και Ευτυχίας Γιαννούλη.

«Η διαφωνία για την προεκλογική στρατηγική, δεν αλλάζει σε τίποτε τα συναισθήματα φιλίας και εκτίμησης που έχω για τους μέχρι χθες στενούς μου συνεργάτες. Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναδουλέψουμε μαζί, πολύ σύντομα. Σέβομαι την διαφορετική πολιτική τους αντίληψη, ωστόσο θέλω να επισημάνω, ακόμα μια φορά, πως από δω και μπρος η μόνη πολιτική «κουλτούρα» που μπορεί να παράγει λύσεις είναι αυτή των συνεργασιών» σχολίασε ο κ. Τζήμερος.

Επίσης προσέθεσε ότι «η Ελλάδα καταρρέει, η οικονομία κινείται σε «σπιράλ θανάτου» και κανένας μας δεν έχει την πολυτέλεια να αναγάγει σε μείζον θέμα το «φύλο των αγγέλων» όπως οι Βυζαντινοί λίγες ώρες πριν την Άλωση. Άλλωστε συνεργασία δεν σημαίνει ταύτιση. Η «δημιουργία, ξανά!» είναι ένα αυτόνομο κόμμα, όπως και η Δράση, δεν συμφωνούμε σε όλα, διατηρούμε την αυτοτέλειά μας, και τώρα και μετά τις εκλογές, όμως προωθούμε από κοινού την βασική «πλατφόρμα» μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη επειγόντως η Ελληνική οικονομία».