ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέσσερα στελέχη των Οικολόγων στη ΔΡΑΣΗ

Τέσσερα στελέχη των Οικολόγων στη ΔΡΑΣΗ

Να συστρατευθούν με τις δυνάμεις της ΔΡΑΣΗΣ, της «Δημιουργία, ξανά!» και της ΦιΣ που κατεβαίνουν από κοινού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ανακοίνωσαν τα στελέχη των Οικολόγων Φίλιππος Δραγούμης, Στέλιος Κυριαζής, Σταμάτης Μπουντούρης και Νεκτάριος Γιώτης.

«Σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και κοινωνικής κατάρρευσης, η χώρα χρειάζεται ενότητα, συνεργασία, μεταρρύθμιση και διατήρηση της ευρωπαϊκής της προοπτικής», επισημαίνουν σε δήλωσή τους οι τέσσερις.

Αυτό, όπως εξηγούν, προϋποθέτει γκρέμισμα των κομματικών τειχών, τερματισμό του κάθε λαϊκισμού, δογματισμού και παλαιοκομματικής προσέγγισης.

«Το ελληνικό πράσινο κόμμα επιλέγει να κατέβει στις επαναληπτικές εκλογές με τον ναρκισσισμό του «καθαρού» που δεν θα λερώσει τα χέρια του με την εξουσία και υπό το ζυγό μιας αριστερίστικης σχολαστικής εμμονής αντί του ανοίγματος. Εμείς, χωρίς να απεκδυόμαστε την οικολογική ταυτότητα, ανταποκρινόμαστε θετικά στην εναρκτήρια ενωτική πρωτοβουλία της κοινής λογικής του Στέφανου Μάνου και συμπορευόμαστε με το κάλεσμά του με στόχο να συμβάλλουμε στην περιβαλλοντική πολιτική πράξη με τις προτάσεις μας», σημειώνουν.