ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Μιχελάκης: Συνονθύλευμα ακοστολόγητων εξαγγελιών το πρόγραμμα Τσίπρα

Γ.Μιχελάκης: Συνονθύλευμα ακοστολόγητων εξαγγελιών το πρόγραμμα Τσίπρα

Για πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Παπανδρέου και της κυρίας Κατσέλη, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σχετικά με τις εξαγγελίες που έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ακούσαμε, σήμερα, από το ΣΥΡΙΖΑ πώς θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την Ευρώπη και το ευρώ. Πώς θα μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες. Πώς θα καταρρεύσουν ή θα φύγουν από τη χώρα και οι τελευταίες επιχειρήσεις. Πώς θα χαθεί κάθε ελπίδα των ανέργων για δουλειά. Πώς θα φορολογηθούν ακόμη πιο βαριά η μεσαία τάξη, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Πώς θα αποδυναμωθεί ακόμη πιο πολύ η Ελληνική Ναυτιλία. Πώς θα πάρει ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση. Πώς θα γιγαντωθεί το σπάταλο κράτος» σχολίασε ο κ. Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για ένα συνονθύλευμα εξαγγελιών που δεν τόλμησαν να κοστολογήσουν.

«Σήμερα, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά, ότι μόνη ελπίδα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι το σχέδιο των 10+8 μέτρων που κατέθεσε, χθες, ο Αντώνης Σαμαράς, για την ανάταξη της Οικονομίας και την ανακούφιση της κοινωνίας, μέσα στο ευρώ!», κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.