ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δίπλα στους πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς

Δίπλα στους πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς

Έμφαση στην άμεση επαφή με τους πολίτες θα δώσει τις μέρες που μένουν μέχρι τις εκλογές, ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς.

Πέραν των ανοιχτών συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιήσει, ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να συζητήσει με τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται, ακούγοντας από πρώτο «χέρι» τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζουν ότι ο κ. Σαμαράς θα έχει μεγάλα οφέλη από την άμεση επαφή με τους πολίτες, ενώ δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πρώτη περιοδεία του στη Ρόδο.

Ενδεικτική των προθέσεων του κ. Σαμαρά ήταν και η περιοδεία του σε Πιερία, Πέλλα και Ημαθία. Κατά την επίσκεψή του, ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, χωρίς ανοιχτές συγκεντρώσεις, ενώ συναντήθηκε και με τους κοινωνικούς φορείς. Το Σαββατοκύριακο, θα περιοδεύσει σε Κορινθία και Αχαΐα.

Η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας προτάσσει την παραμονή στο ευρώ, θέματα ασφάλειας και λαθρομετανάστευσης. Ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να δείξει ότι είναι εγγυητής της σταθερότητας και ότι θα διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Επίσης, θα εμμείνει στην ανάγκη μαζικών απελάσεων λαθρομεταναστών, δίδοντας ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα εγκληματικότητας .