ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Μάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το κατεστημένο

Στ. Μάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το κατεστημένο

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο επικεφαλής της «Δράσης» κατηγορώντας τον ότι εκπροσωπεί το πανεπιστημιακό και το συνδικαλιστικό κατεστημένο.

«Μόνη μου έγνοια είναι το γενικό συμφέρον και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που δεν έγινα ποτέ αρεστός», ανέφερε ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ, ο κ. Μάνος αναφερόμενος στα στοιχεί για την ανεργία, σημείωσε πως ο χτυπημένος από την ανεργία ιδιωτικός τομέας συνεχίζει να πληρώνει τον αλώβητο δημόσιο τομέα.

«Όλοι οι άνεργοι προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και ο δημόσιος τομέας δεν μοιράζεται το πρόβλημα.

Ο επικεφαλής της Δράσης άσκησε σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι εκπροσωπεί το πανεπιστημιακό και το συνδικαλιστικό κατεστημένο και ως εκ τούτου, θα έκανε μία πολύ οπισθοδρομική κυβέρνηση.

«Οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας λένε τα ίδια πράγματα με άλλο ύφος και αρνούνται κάθε αλλαγή, όπως έκαναν και με το νόμο Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ. Ο συνδυασμός «Δράση - Δημιουργία ξανά» είναι ο μόνος που μιλάει ξεκάθαρα για τις αλλαγές που χρειαζόμαστε, για να πάμε μπροστά», δήλωσε ο κ. Μάνος.