ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Σαμαράς: Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί

Α.Σαμαράς: Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί

«Ο λαός ψήφισε σήμερα την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ. Εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που θα φέρουν δουλείες, ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τον έλληνα πολίτη», δήλωσε από το Ζάππειο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

« Δεν θα υπάρξουν νέα περιπέτειες, δεν θα επικρατήσει ο φόβος. Θα πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι σημαντική στιγμή. Προσκαλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμερίζονται να συμμετέχουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί.

Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει την ανάπτυξη στην οικονομία και την βεβαιότητα ότι τα χειρότερα πέρασαν. Θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της χώρας. Σε μια στιγμή που καταρρέουν τα πάντα οι πολίτες μας τίμησαν.

Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό που μας εμπιστεύτηκε στις πολύ δύσκολες αυτές στιγμές. Δεν του δώσαμε πυροτεχνήματα. Την αλήθεια του είπαμε και μας άκουσε. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι Έέλληνες και θα εργαστούμε με τους εταίρους μας για την ανάπτυξη και για την αντιμετώπιση της βασανιστικής υπόθεσης της ανεργίας. Δεν μπορεί άλλο να συνεχίσει να τραυματίζει την κάθε οικογένεια.

Θα εργαστώ συνενωτικά με όλους. Να βγούμε από την κρίση με κοινωνική συνοχή με δουλειές και ασφάλεια. Εμείς τηρούμε ότι είπαμε: Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί. Η ΝΔ θα είναι η δύναμη που εγγυάται την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».