ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απειλές εναντίον του καταγγέλλει ο Ν. Νικολόπουλος

Απειλές εναντίον του καταγγέλλει ο Ν. Νικολόπουλος

Ο κ. Νικολόπουλος τονίζει ότι παραμένει ακλόνητος στον όρκο του ως βουλευτής, να υπηρετεί μόνο την πατρίδα, την δημοκρατία, τον λαό και την αλήθεια.

Διαρκείς και ποικίλες είναι οι προσπάθειες που καταβάλλονται από άγνωστους να τρομοκρατήσουν τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο και να ανακόψουν την πολιτική και κοινοβουλευτική δράση του που στοχεύει στην αποκάλυψη των δεινών που επισύρει για τον λαό η μνημονιακή πολιτική, καθώς επίσης και της διαφθοράς, που επί χρόνια παρασιτεί στον ελληνικό δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Νικολόπουλος που τονίζει ότι παραμένει ακλόνητος στον όρκο του ως βουλευτής, να υπηρετεί μόνο την πατρίδα, την δημοκρατία, τον λαό και την αλήθεια, έχει ήδη γνωστοποιήσει τις προσπάθειες τρομοκράτησής του, τόσο στην πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Αθήνα, όσο και στην τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Πάτρα, όπου βρίσκεται η βουλευτική έδρα, αλλά και το σπίτι του.

Μάλιστα, επισκεπτόμενος πρόσφατα τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, κ. Α. Αποστολόπουλο του επέδωσε μία επιστολή με όλες τις παρεμβάσεις που μέχρι στιγμής έχει κάνει στην ηγεσία του Σώματος και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας και την δική του συνδρομή, ώστε τόσο ο ίδιος ως βουλευτής, όσο και η οικογένειά του, να αισθάνονται ασφαλείς, όπως δικαιούται να αισθάνεται κάθε πολίτης αυτής της χώρας.

Να σημειωθεί πως ο κ. Νικολόπουλος δεν έχει ζητήσει την παροχή «ακραίων» μέτρων φύλαξης και προστασίας, όπως αυτά που λαμβάνονται σε πλειάδα άλλων περιπτώσεων για διάφορα πρόσωπα, τονίζει ωστόσο το γεγονός πως έχουν υπάρξει περιπτώσεις κατά τις οποίες υπήρξε εκτεταμένη αναγραφή συνθημάτων σε περιοχές κοντά στο γραφείο ή το σπίτι του ή ακόμα και εκτεταμένη αφισοκόλληση εις βάρος του στην Πάτρα, μέρα μεσημέρι, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα ως προς την εύρεση των υπαιτίων.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος αναφέρεται σε εντεινόμενες απειλές και με ανώνυμα τηλεφωνήματα στον ίδιο και τους συνεργάτες του, ακόμα και σε μέλη της οικογένειά του, καταλήγοντας ως εξής:

«Σας ζητώ να διευκολύνετε τη θεσμική μου λειτουργία, ώστε χωρίς φόβο και τρόμο να συνεχίσω να επιτελώ το υψηλό καθήκον του Βουλευτή που μου έχουν αναθέσει οι πολίτες της Αχαΐας από το 1989 έως και σήμερα, που είναι η νομοθετική εξουσία και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των πάντων… Όσο ισχυροί και αν είναι, όσο υψηλά και αν στέκονται».

Σχετικές ειδήσεις