ΚΟΜΜΑΤΑ

Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς πανηγυρίζει και πάλι προεκλογικά

Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς πανηγυρίζει και πάλι προεκλογικά

Σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση και Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ελληνική ΑΟΖ, εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.

«Άνευ ουσίας οι πανηγυρισμοί Σαμαρά - Να ανακηρυχθεί τώρα η Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Πριν από 2,5 χρόνια ο Σαμαράς έλεγε προεκλογικά ψέματα ότι θα ανακηρύξει την ελληνική ΑΟΖ για να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών.

Μέσα σε αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα δεν έκανε απολύτως τίποτα και σήμερα πανηγυρίζει πάλι προεκλογικά διότι... σε μέλλοντα χρόνο, ο οποίος όμως δεν προσδιορίζεται, ενδέχεται να ξεκινήσουν συζητήσεις χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από κανέναν και πάλι μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Την ίδια ώρα, ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος παραμένει αναξιοποίητος και ουσιαστικά έχει δεσμευτεί από την διεθνή τοκογλυφία. Βασική κίνηση που οφείλει να κάνει ένα σοβαρό κράτος είναι η ψήφιση νόμου για την ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Συγκεκριμένη πρόταση νόμου έχει κατατεθεί εδώ και δύο χρόνια στο υπουργείο Εξωτερικών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Ποτέ η ψοφοδεής κυβέρνηση Βενιζέλου - Σαμαρά δεν τόλμησε και δεν θα τολμήσει να κάνει αυτό το βήμα.

Απαιτείται μια πραγματική εθνική ηγεσία με πυρήνα τον Λαϊκό Σύνδεσμο για να ξαναγίνει η Ελλάς εθνικά κυρίαρχο κράτος»