ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Αν ισχύουν αυτά, ο Καρατζαφέρης θα πάει φυλακή

Γεωργιάδης: Αν ισχύουν αυτά, ο Καρατζαφέρης θα πάει φυλακή

«Όλοι ξέραμε ότι είναι πλούσιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι φτωχός. Ποτέ δεν τον ρωτήσαμε για offshore, ούτε μας είπε ποτέ να είμαστε πιο διακριτικοί για τις offshore με τις ερωτήσεις στη Βουλή», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο των προμηθειών που εντοπίστηκαν σε δύο υπεράκτιες εταιρίες που φέρονται να ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΒΗΜΑ FM, παράλληλα τόνισε ότι «σε περίπτωση που αληθεύουν και αποδειχθούν όλα αυτά στο δικαστήριο, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα πάει φυλακή. Είναι όμως και ο γιος του που θα κινδυνεύσει. Ο γιος του δεν ανακατεύτηκε ποτέ και σε τίποτα. Θα είναι μία τραγωδία. Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έχει μία άλλη εξήγηση».

Ωστόσο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας παραδέχθηκε ότι η στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι ένοχη και όχι η αναμενόμενη που θα είχε, εάν δεν είχε τίποτα να φοβηθεί.

Αναφορικά με το δημοσίευμα της «Αυγής», στο οποίο αναφέρεται ότι ο ίδιος με τον Θάνο Πλεύρη, ως βουλευτές του ΛΑΟΣ υπέγραφαν ερωτήσεις του Γ. Καρατζαφέρη που αφορούσαν τα επίμαχα εξοπλιστικά προγράμματα, για το οποίο απέστειλε εξώδικο, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως δεν θα έστελνε το εξώδικο, εάν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης δεν ζητούσε να δώσουν εξηγήσεις για το αν γνώριζαν τι υπέγραφαν και να επεκταθεί η έρευνα του πόθεν έσχες στους δύο βουλευτές.

«Τώρα μου έκαναν έλεγχο, ας μου ξανακάνουν 100 φορές. Δε θα βρουν τίποτα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με υπεράκτιες εταιρίες και ότι έχει παραιτηθεί από το δικαίωμα του απορρήτου.

Σχετικές ειδήσεις