ΚΟΜΜΑΤΑ

Παναγιωτόπουλος: Εκλογές το Νοέμβριο του 2015

Παναγιωτόπουλος: Εκλογές το Νοέμβριο του 2015

Εκλογές το Νοέμβριο του 2015 με πολιτική συμφωνία, προτείνει ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Θα πρέπει να επιδιώξουμε την εθνική συνεννόηση. Αυτό τι σημαίνει; Ένα πακέτο συμφωνίας, το οποίο δεν θα αναιρεί τις συγκρουσιακές μας σχέσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης. Θα λέει ότι βγάζουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας τώρα και από 'κει και πέρα ορίζουμε χρόνο εκλογών, πιθανώς μέσα στο 2015, - εγώ θα πρότεινα το Νοέμβριο του 2015, δηλαδή 12 μήνες από τώρα», δήλωσε, μιλώντας στον Real FM.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι «θα κερδίσει η χώρα έναν κρίσιμο χρόνο, μέσα στον οποίο θα μπορέσει να τακτοποιήσει τα θέματα της εξόδου από το μνημόνιο» και τόνισε:

«Ξέρετε τι ισχυρό μήνυμα θα ήταν αυτό προς όλους; Και πριν απ' όλα προς τους πιστωτές, τους δανειστές μας και τις αγορές ότι μπορούμε να συνεννοούμεθα κι ότι από κει και πέρα ο ελληνικός λαός είναι εκείνος που θα αποφασίσει από ποιον θα κυβερνηθεί. Αλλά οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, όπως έγινε στην Ιρλανδία και όπως έγινε και στην Πορτογαλία, είναι σε θέση να βάζουν ένα πλαίσιο συμφωνίας μέσα στο οποίο κινούνται. Κινούνται διαφοροποιούμενες, κινούνται διαφωνούσες και κινούνται πολλές φορές και συγκρουσιακά».