ΚΟΜΜΑΤΑ

Βγήκαν τα εσωκομματικά «μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ

Βγήκαν τα εσωκομματικά «μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ

Σε ανακοίνωση, με έντονες εσωκομματικές αιχμές, προχώρησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας ότι «τα ίδια πάντα, δύο- τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης».

Χωρίς να κατονομάζονται τα στελέχη προς τα οποία απευθύνεται η κριτική, αναφέρεται, επίσης, στην ανακοίνωση ότι «ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε βάρος του ελληνικού λαού, τις αγωνίες και τις προτεραιότητες του οποίου αγνοούν στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών».

«Ίσως», συνεχίζεται στην ανακοίνωση, «έχουν την ψευδαίσθηση ότι προκαλούν κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ απλώς τροφοδοτούν παραπολιτικά σχόλια» και συμπληρώνεται ότι «το 2015 δεν είναι 2009- 2010. Από την άλλη μεριά το 2009- 2010 είναι πολύ κοντά και όλοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις».

Σημειώνεται ακόμα ότι «εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική εθνική ευθύνη όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων, στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στον σχεδιασμό της επόμενης φάσης της χώρας και στην ανάδειξη της θέσης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης ως εγγυητή της εθνικής σταθερότητας».