ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκανδαλίδης: Αδιανόητο να κάνει δικό του κόμμα ο Παπανδρέου

Σκανδαλίδης: Αδιανόητο να κάνει δικό του κόμμα ο Παπανδρέου

Απέκλεισε πιθανότητα διάσπασης χαρακτηρίζοντας αδιανόητο το ενδεχόμενο να βρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απέναντι στο ΠΑΣΟΚ με δικό του κόμμα ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real», ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει με τα σύμβολά του με το όνομά του και το θεωρώ αδιανόητο ένας Παπανδρέου, που, ως όνομα, ως καταβολή, ως εγγυητής ενότητας όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε, να βρεθεί απέναντι με άλλους συνδυασμούς.

Είναι λίγο οξύμωρο και το θεωρώ ολίγον και υποτιμητικό για τον ίδιο».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είμαστε μπροστά σε μία εκλογική αναμέτρηση υπαρξιακού περιεχομένου για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Όταν βρισκόμαστε σε μία κατάσταση, όπου εμείς πρέπει με την ενότητα και τη συσπείρωσή μας να αποδείξουμε ότι συνεχίζουμε να καθοδηγούμε, έστω και ως αποδιοπομπαίοι τράγοι τα πράγματα σε αυτήν τη χώρα, πάντα με την αίσθηση της εθνικής ευθύνης είναι φανερό ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ένα Συνέδριο στις επόμενες δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές... Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Είναι αστεία. Μετά τις εκλογές, εδώ είμαστε να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι. Εγώ ήμουν πάντα υπέρ του να μπουν όλα στο τραπέζι και να λυθούν σε συνθήκες σύνεσης και ενότητας. Δεν ευνοεί κανέναν αυτού του τύπου η αντιπαράθεση».

Στην ερώτηση αν συναντούσε σήμερα τον κ. Παπανδρέου τι θα του έλεγε, ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε: «Αυτό που του είπα κι όταν τον είδα. Ό,τι το όνομά του και η διαδρομή του τον υποχρεώνουν να είναι εγγυητής της ενότητας του ΠΑΣΟΚ και όχι της διάσπασής του».

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις