ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου σε Βενιζέλο: «Τελειώσαμε Βαγγέλη»!

Παπανδρέου σε Βενιζέλο: «Τελειώσαμε Βαγγέλη»!

Το διαζύγιο είναι πλέον οριστικό, και μετά την σημερινή (23/12/2014) συνάντησή τους ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να χαράξει το δρόμο του.

Του Βασίλη Βασιλόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr στη συνάντηση την οποία ζήτησε σε μια κίνηση απόγνωσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στον πρώην πρωθυπουργό: «Γιώργο μην κάνεις κόμμα».

Παράλληλα, έθεσε, για άλλη μια φορά, τα ζητήματα της κρισιμότητας των καιρών, και κάλεσε τον Παπανδρέου να είναι παρών στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ/ΔΗ.ΠΑΡ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε τις απόψεις του για τη φθορά και καταβύθιση που έχει υποστεί το κόμμα και το πώς μπορεί να αναγεννηθεί ο χώρος, ενώ ξεκαθάρισε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε περεταίρω κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ.

Όπως λέει η πλευρά Παπανδρέου, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική απάντηση από τον κ. Βενιζέλο για όσα θέματα έχει θέσει ο ΓΑΠ.

Επί του πρακτέου, συναντήθηκαν για να επισημοποιήσουν το οριστικό διαζύγιο, με ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει για τις πολιτικές εξελίξεις.

Όπως εκτιμάται, μετά και από το σημερινό τυπικό, ο Παπανδρέου μετά την 29η Δεκεμβρίου προχωράει με ταχείς ρυθμούς στη δημιουργία νέου κόμματος.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις