ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο μήνυμα Σαμαρά το απόγευμα για την εκλογή Προέδρου

Νέο μήνυμα Σαμαρά το απόγευμα για την εκλογή Προέδρου

Με συνέντευξη στο προστατευμένο τηλεοπτικά περιβάλλον της ΝΕΡΙΤ (και όχι με διάγγελμα) παίζει το τελευταίο του χαρτί ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα στις 6 το απόγευμα - Αντίστροφα μετά πλέον ο χρόνος για την κρίσιμη ψηφοφορία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (29/12/2014)στη Βουλή.

Και μόνο το γεγονός ότι δεν θα απευθύνει νέο διάγγελμα στον ελληνικό λαό και στους βουλευτές, αλλά επιλέγει να παραχωρήσει συνέντευξη στο «δημιούργημά του», τη ΝΕΡΙΤ, δείχνει την κατάσταση πανικού εις την οποία έχει περιέλθει τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί του συνεργάτες.

Ο Αντώνης Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ , η οποία θα μεταδοθεί - σε βίντεο - σήμερα, Σάββατο (27/12/2014), στις 18:30, στο πλαίσιο του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ.

Υπενθυμίζεται, πως ήδη εδώ και ημέρες οι διεργασίες στο κυβερνητικό επιτελείο είναι πυρετώδεις, προκειμένου να «μαζέψει» τις 12 ψήφους για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος είναι κάτι παραπάνω από ανέφικτος με αποτέλεσμα ο κ. Σαμαράς να αναζητά τρόπους τόσο για να προβάλει το κυβερνητικό του έργο, λίγο πριν από τις εκλογές, όσο και για να μεταθέσει την ευθύνη της διενέργειας των πρόωρων εκλογών στην αντιπολίτευση.

Πάνω σε αυτή τη λογική υπάρχει εισήγηση προς τον κ. Σαμαρά να συγκαλέσει αύριο Κυριακή 28/12/2014 συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, όχι βέβαια για να τους μεταπείσει, αλλά για αποδόσει την ευθύνη των εκλογών στον Αλέξη Τσίπρα. Θα επιμείνει δηλαδή στο δόγμα ότι οι εκλογές είναι εθνική περιπέτεια και κίνδυνος.

Στόχος του Μαξίμου είναι να ισχυριστεί ότι «εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να αποφευχθούν οι εκλογές, αλλά δυστυχώς οι κύριοι Τσίπρας, Κουβέλης και Καμμένος οδηγούν τη χώρα σε περιπέτειες».

Όπως πρώτοι έχουμε γράψει από το Newsbomb.gr, αυτό το διάγγελμα (συνέντευξη) ενδέχεται να είναι και το τελευταίο του ως πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr
Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις