ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος στην ΚΟ των ΑΝΕΛ: Θα επιμείνουμε στις κόκκινες γραμμές που χαράξαμε

Καμμένος στην ΚΟ των ΑΝΕΛ: Θα επιμείνουμε στις κόκκινες γραμμές που χαράξαμε

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ενημέρωσε τους βουλευτές για τις παραμέτρους της κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα στηρίξουν τις κυβερνητικές επιλογές, αλλά θα επιμείνουν στις κόκκινες γραμμές που χάραξαν προεκλογικά και κάλεσε τους βουλευτές του να παρεμβαίνουν στις εξελίξεις, εκφράζοντας ελεύθερα τις απόψεις τους.

Πρόσθεσε, όμως ότι όταν τίθενται θέματα που αφορούν τις κόκκινες γραμμές, που έχουν ξεκαθαριστεί, τότε θα πρέπει να υπάρχει μία συντεταγμένη θέση.

Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στους βουλευτές να διαβουλευθούν μεταξύ τους και να συμφωνήσουν στην κατανομή τομέων κοινοβουλευτικής δράσης.

Τέλος, γ.γ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προταθεί, πιθανότατα, ο παλαιότερος βουλευτής, που είναι ο Νίκος Νικολόπουλος, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Στη συνεδρίαση της ΚΟ, οι βουλευτές τοποθετήθηκαν καταθέτοντας τις απόψεις τους.

Μεταξύ αυτών, ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της μετανάστευσης και η Έλενα Κουντουρά που μίλησε για το θέμα της ιθαγένειας.

Σχετικές ειδήσεις