ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: Δημοψήφισμα και άμεση στροφή προς τη Ρωσία

Κασιδιάρης: Δημοψήφισμα και άμεση στροφή προς τη Ρωσία

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε στην ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλίας Κασιδιάρης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σκουλαράκος

Όπως υποστήριξε, «ο πρωθυπουργός δεν ανέφερε στην ομιλία του για κατάργηση των μνημονίων, ενώ επεσήμανε ότι ο κ. Βαρουφάκης έχει δηλώσει πως συμφωνεί με το 70% του μνημονίου».

Ο κ. Κασιδιάρης σημείωσε, ωστόσο, ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει κάθε ενέργεια της κυβέρνησης που θα είναι ενάντια σε όσους έβαλαν τη χώρα στην κρίση και πρόσθεσε πως αν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία «και προκληθεί κρίση τότε μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή».

Ο βουλευτής υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή συμφωνεί στο να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε «γοητευτική» τη ρητορική της κυβέρνησης εντός της χώρας, ωστόσο, όπως υποστήριξε, στο εξωτερικό λέει άλλα.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εξωτερική πολιτική και ζήτησε άμεση στροφή προς την Ρωσία.

Σχετικές ειδήσεις