ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη για Θεοδωράκη: Διαφημιστικός λόγος τύπου οδοντόκρεμας

Χρυσοβελώνη για Θεοδωράκη: Διαφημιστικός λόγος τύπου οδοντόκρεμας

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης απέδειξε ξανά πως κενότητα πολιτικού λόγου και σκέψης ταυτίζονται», αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχετικά με την ομιλία του επικεφαλής του «Ποταμιού», κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τονίζει, σε ανακοίνωσή της:

«Ακούσαμε πολλές ατάκες, μερικές προφανείς διαπιστώσεις μαζί με πλήθος από κοινοτοπίες που υποτίθεται ότι έκρυψαν την ανυπαρξία προτάσεων του Ποταμιού. Πλέον όμως, ούτε ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης θεωρεί τον διαφημιστικό λόγο τύπου οδοντόκρεμας αρκετό για να καλύψει την πολιτική γύμνια του. Έτσι κατέφυγε σε απίθανες καταγγελίες, όπως ότι η νέα κυβέρνηση δήθεν αποφάσισε να διώξει τους λαμπρούς Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού! Προφανώς ο νεόκοπος πολιτικός αρχηγός δεν γνωρίζει πως οι 200.000 νέοι που μετανάστευσαν – πολλοί από αυτούς εξαιρετικοί επιστήμονες - έφυγαν από την Ελλάδα στα χρόνια του Μνημονίου».

«Τέλος, με τα περί "ακροδεξιών Ανεξάρτητων Ελλήνων" ο κ. Θεοδωράκης μετατρέπεται σε φερέφωνο ξένης προπαγάνδας επιβεβαιώνοντας πως ο πολιτικός μαυραγοριτισμός του "Γερούν γερά" δυστυχώς διαθέτει πλέον εκφραστές και μέσα στην Ελληνική Βουλή», καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Σχετικές ειδήσεις