ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκόπης Παυλόπουλος: «Παρών» θα ψηφίσει το ΚΚΕ

Προκόπης Παυλόπουλος: «Παρών» θα ψηφίσει το ΚΚΕ

«Παρών» θα ψηφίσει το ΚΚΕ στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ηγεσία του κόμματος.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως με την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την προετοιμασία του εδάφους για την υπογραφή νέας συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους δανειστές.

Αναλυτικά όσα σχολιάζει το ΚΚΕ:

1. Ο κ. Τσίπρας προετοιμάζει το έδαφος για την υπογραφή νέας συμφωνίας με την ΕΕ και τους δανειστές, εκμεταλλευόμενος την αγωνία του λαού να απαλλαγεί απ’ τις αντιλαϊκές πολιτικές.

2. Σπεύδει να ανακοινώσει τις πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, που αποτελούν «σταγόνα στον ωκεανό» των εφαρμοστικών νόμων και μνημονίων, των οποίων την κατάργηση θα ζητήσει άμεσα, με πρόταση νόμου και ονομαστική ψηφοφορία το ΚΚΕ.

3. Ανακοινώνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο επί χρόνια στέλεχος και υπουργό της ΝΔ. Είναι γνωστή η στάση αρχών του ΚΚΕ για το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ανεξαρτήτως προσώπου και αυτήν θα τηρήσει ψηφίζοντας «παρών» στην αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή.

Σχετικές ειδήσεις