ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για ιδιωτικοποιήσεις και μετανάστες

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για ιδιωτικοποιήσεις και μετανάστες

«Η κυβέρνηση χθες δεσμεύτηκε στην Τρόικα («θεσμούς») δια της υπογραφής Βαρουφάκη ότι δεν πρόκειται να ανατρέψει καμία ιδιωτικοποίηση που έχει ολοκληρωθεί ή έχει δρομολογηθεί. Σήμερα ο Υπουργός κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης δηλώνει ότι καμία ιδιωτικοποίηση δεν πρόκειται να γίνει στον τομέα του, ακόμα και αν περιλαμβάνεται στις δεσμεύσεις της χώρας και επιβεβαιώνεται στο e-mail της κυβέρνησης προς την Τρόικα».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Και συνεχίζει: «Άραγε ποιον κοροϊδεύουν; Την Τρόικα («θεσμούς»), τους παραπλανημένους ψηφοφόρους τους, ή ολόκληρο τον Ελληνικό λαό;».

Την ίδια ώρα, να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών καλεί η ΝΔ την κυβέρνηση, ασκώντας έντονη κριτική στις αποφάσεις για τους παράνομους μετανάστες και τα κέντρα κράτησης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης σε δήλωσή του επισημαίνει πως «η κυβέρνηση ανέστειλε την απέλαση δεκάδων παράνομων μεταναστών και άνοιξε διάπλατα τις πύλες των κέντρων φιλοξενίας, αφήνοντάς τους στη μοίρα τους, να τριγυρνούν στα κέντρα των πόλεων» ενώ την ίδια ώρα, όπως τονίζει, ανακοινώνεται πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ελληνική ιθαγένεια σε 300.000 λαθρομετανάστες.

«Δυστυχώς γκρεμίζουν ό,τι χτίστηκε με κόπο. Δυστυχώς βάζουν πάνω από το δημόσιο συμφέρον τις παρωχημένες ιδεοληψίες τους», δηλώνει ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος και καλεί την κυβέρνηση «να σταματήσει αμέσως το γκρέμισμα, να αποκαταστήσει τη λειτουργία των κέντρων κράτησης και φιλοξενίας μεταναστών και να προχωρήσει στην επαναπροώθησή τους προς τις χώρες προέλευσής τους, με ευρωπαϊκή κάλυψη πλέον, κάτι που εμείς έχουμε ήδη εξασφαλίσει».

Σχετικές ειδήσεις