ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απαντά ο Αρβανίτης στις κατηγορίες της Κανελλοπούλου

Τι απαντά ο Αρβανίτης στις κατηγορίες της Κανελλοπούλου

Στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εις βάρος του η Μαρία Κανελλοπούλου, απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, υποστηρίζοντας πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι «κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια αδίστακτη συκοφάντης της ΧΑ», ενώ «στερείται παντελώς ντροπής, αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού».

Όπως αναφέρει η κα Κανελλοπούλου, κατά τη χθεσινή (10/3) ομιλία της στη συζήτηση για την επανασυγκρότηση της Επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές, ο κ. Αρβανίτης την απείλησε τη τοποθετώντας το δάχτυλό του στο λαιμό και σύροντάς το από τη μία άκρη στην άλλη, εννοώντας δηλαδή ότι θα τη σφάξει.

Ήταν η στιγμή κατά την οποία η βουλευτής ανέφερε πως η Ελλάδα για την οποία η Βουλή παίρνει αποφάσεις, είναι δανεική από νέους σαν τον Παύλο Φύσσα που δολοφονήθηκε από τους επιγόνους των Ναζί, αυτών που διέλυσαν τη χώρα πριν από 40 χρόνια και σ΄ αυτούς χρωστάμε την επανόρθωση.

«Αντί για 40 χρόνια, εννοούσα 70 χρόνια και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά λόγω της πρωτοφανούς έντασης που είχαν προκαλέσει οι νεοναζί βουλευτές, ανέφερα τον πρώτο αριθμό εκ παραδρομής» δήλωσε η κ. Κανελλοπούλου, καταγγέλλοντας ακόμα ότι ο βουλευτής κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης δήλωσε ότι ο πατέρας της, ο οποίος έχει αποβιώσει εδώ και πολλά χρόνια, είναι γνωστός στην περιοχή των Καλαβρύτων ως σφαγέας και εγκληματίας.

«Η απάντηση στο φασισμό είναι πρωτίστως πολιτική. Ωστόσο πρέπει να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου απέναντι σε αυτούς που η ιδεολογία τους, επιτάσσει την κατάλυσή του», συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι γι΄ αυτό, πέραν από το να παραμένει και να γίνεται όλο και περισσότερο αντιφασίστρια, αποφάσισε να κινηθεί και νομικά εναντίον του εν λόγω, ήδη, υπόδικου για τα αδικήματα της απειλής της προσβολής μνήμης νεκρού, ενώ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της με βάση τις διατάξεις για την προσβολή της προσωπικότητας.

Από την πλευρά του ο κ. Αρβανίτης τόνισε: «Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κανελλοπούλου διέδωσε στα μέσα ενημέρωσης, ότι δήθεν ο βουλευτής Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Μιχάλης Αρβανίτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της έκανε προς αυτήν τη γνωστή απειλητική χειρονομία που συμβολίζει σφαγή.

Η Κανελλοπούλου, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια αδίστακτη συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την ψευδή αυτή δήλωση της καταδεικνύει ότι στερείται παντελώς ντροπής, αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, ως συνεπής επίγονος των σταλινικών και σφαγέων αθώων Ελλήνων».

Σχετικές ειδήσεις