ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώταρος: Πάει και το κάψιμο των μνημονίων…

Παναγιώταρος: Πάει και το κάψιμο των μνημονίων…

Επίθεση, τόσο στις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όσο και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, κατά την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τη διευθέτηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Ο κ. Παναγιώταρος έκανε λόγο για τοκογλυφικές πολιτικές που εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά και για ετεροβαρείς συμφωνίες που υπέγραψε σε βάρος των συμφερόντων της χώρας, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ξέχασε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

«Πάει και το κάψιμο και το σκίσιμο των μνημονίων. Η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι μνημόνιο άσχετα αν το βαφτίσατε διαφορετικά», ανέφερε ο κ. Παναγιώταρος, ενώ δεν παρέλειψε να επικρίνει την κυβέρνηση ότι δεν την έχει φέρει ακόμα στη Βουλή.

«Σε τέσσερις μήνες, τα ψέματα θα τελειώσουν. Τότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα. Και θα δούμε και τη μεγάλη συγκυβέρνηση που κάποιοι σιγά - σιγά άρχισαν να ψελλίζουν», κατέληξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Σχετικές ειδήσεις