ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Οι Αμερικανοί φόρτωσαν στον Τσίπρα τον Βαρουφάκη

Κακλαμάνης: Οι Αμερικανοί φόρτωσαν στον Τσίπρα τον Βαρουφάκη

Έκτακτο Συνέδριο επιμένει να ζητά ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

«Περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει τη μεγάλη απόφαση για ένα συνέδριο ανοικτό και δημοκρατικό», αναφέρει χαρακτηριστικά στον Τύπο της Κυριακής, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η Συνδιάσκεψη αποτελεί «κομματικό πανηγύρι που συνδράμει στη μιζέρια και το κρυφτούλι των πάσης φύσεων δελφίνων».

Ο κ. Κακλαμάνης, αφού τονίζει επίσης ότι η ΝΔ «πρέπει να ανταμωθεί και πάλι με την ψυχή του λαού», αλλά και πως η επιστροφή στις ρίζες της ιδρυτικής διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι μονόδρομος, σημειώνει: «Η παράταξη εκτείνεται - το ξεχάσαμε επιτρέποντας σε ακραίες φωνές να αλλοιώσουν την ιστορία μας - από τη δημοκρατική δεξιά μέχρι τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας. Όποιος συμφωνεί καλώς να έλθει, όποιος διαφωνεί "ας μας κουνήσει το μαντήλι". Σίγουρα δεν θα κλάψουμε».

Καταλήγοντας, ο «γαλάζιος» βουλευτής στηλιτεύει τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, υπογραμμίζοντας ότι «ο Καμμένος κατόρθωσε και "φόρεσε" φουστανέλα στον κ. Τσίπρα», ενώ μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως «οι Αμερικάνοι φόρτωσαν στον κ Τσίπρα στις αρχές του 2014 (στο Τέξας) τον Βαρουφάκη».

Σχετικές ειδήσεις