ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Πολιτική φαρσοκομωδία το success story του Αντώνη Σαμαρά

Χρυσοβελώνη: Πολιτική φαρσοκομωδία το success story του Αντώνη Σαμαρά

Για πολιτικό τυχοδιωκτισμό της ΝΔ κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σκληρή κριτική στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά ασκεί η Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Στη ΝΔ του… Βουρβόνου κ. Σαμαρά αρέσκονται να επιδίδονται στο σπορ της αναζήτησης «ψεμάτων και μυθευμάτων», έχοντας διαγράψει από το δικό τους συλλογικό - κομματικό ασυνείδητο τα παραμύθια του τέως πρωθυπουργού κ. Σαμαρά για… πρωτογενή πλεονάσματα, γενναίες φοροελαφρύνσεις και ανάπτυξη με ραγδαίους ρυθμούς!»

«Κι όλα αυτά στον ίδιο χρόνο και στη συσκευασία του ενός, το οποίο αποκαλούσαν…success story, προφανώς χωρίς την παραμικρή αίσθηση αυτογνωσίας, γιατί αν επιχειρούσαν να το μεταφράσουν στα ελληνικά, θα παρέπεμπε σε πολιτική φαρσοκωμωδία» συμπληρώνει.
«Όλα αυτά δεν έχουν κανένα νόημα για τη σημερινή Ν.Δ, από τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς προβάλει μέσω Bloomberg τις επιθυμίες του να… συνδράμει εκ νέου στη διάσωση της πατρίδας μας, χωρίς να του το ζητά κανένας και, βεβαίως, κάνοντας πως αγνοεί τη νωπή απόφαση του Ελληνικού λαού. Ασεβείς πόθοι», σημειώνει η κα Χρυσοβελώνη.

«Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός της ΝΔ του κ. Σαμαρά είναι πλέον γνωστός στους Έλληνες πολίτες, όπως και τα ασύστολα ψεύδη της πάλαι ποτέ συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ», προσθέτει.

Η κα Χρυσοβελώνη υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση Σύριζα- Ανεξάρτητων Ελλήνων δίνει σκληρή διαπραγματευτική μάχη για να αποτραπούν νέα υφεσιακά μέτρα που θα επέτειναν ακόμη περισσότερο την οικονομική και κοινωνική κρίση

Σχετικές ειδήσεις