ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Σαν ακάλυπτες επιταγές οι κυβερνητικές υποσχέσεις

Ανδρουλάκης: Σαν ακάλυπτες επιταγές οι κυβερνητικές υποσχέσεις

Για έωλες προεκλογικές υποσχέσεις των κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση οι οποίες «σφραγίζονται σήμερα η μία μετά την άλλη σαν ακάλυπτες επιταγές» έκανε λόγο ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε εκδήλωση της νομαρχιακής οργάνωσης Κοζάνης του Κινήματος.

«Εμείς στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς αστερίσκους, όταν αυτή δίνει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα και όχι λύσεις στα πολιτικά αδιέξοδα που δημιούργησε η σημερινή κυβέρνηση με έωλες υποσχέσεις στον ελληνικό λαό, που σήμερα σφραγίζονται η μία μετά την άλλη σαν ακάλυπτες επιταγές», ανέφερε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής.

Αναφερόμενος σε σενάρια νέων εκλογών, ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι «σενάρια νέων εκλογών ή δημοψηφίσματος δείχνουν την οπορτουνιστική διάθεση της κυβέρνησης που δεν συνυπολογίζει πού βρίσκεται σήμερα η πραγματική οικονομία».

Για την εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, μεταξύ άλλων, είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την Εξεταστική Επιτροπή. Αυτή όμως δεν θα πρέπει να ξεκινά από το 2010 αλλά πολύ νωρίτερα για να έρθουν όλα στο φως. Να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για τα όσα έγιναν την περίοδο 2004-2009 από τον κ. Καραμανλή».

Σχετικές ειδήσεις