ΝΔ: Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά θα πλήξει καίρια τον τουρισμό

Νewsbomb

ΝΔ: Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά θα πλήξει καίρια τον τουρισμό

«Καταστροφική επιλογή» χαρακτηρίζει ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας την προοπτική αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά και δηλώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα συμπράξει.

Απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σακελλαρίδη για τους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου,η ΝΔ σημειώνει: «Καθημερινά επιβεβαιώνονται, ως χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτής της κυβέρνησης, ο αυτοσχεδιασμός και η διαλυτική, και όχι δημιουργική, ασάφεια.Είναι σαφές όσο και ξεκάθαρο ότι η ίδια η κυβέρνηση συντηρεί το θέμα»

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αν και Δωδεκανήσιος στην καταγωγή, δεν γνωρίζει τι σημαίνουν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου, την τοπική οικονομία και την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού μας. Δεν γνωρίζει ότι δεν μπορεί να μεταβληθεί ή να διαχωριστεί το φορολογικό καθεστώς σε ένα νομό. Δεν γνωρίζει ότι η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ θα πλήξει καίρια τον τουρισμό μας. Δεν γνωρίζει ότι οι λόγοι που επέβαλλαν τη θεσμοθέτηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, δεν έχουν εκλείψει», ανέφερε η ανακοίνωση του τομέα Τουρισμού.

«Η αποστροφή του κ. Σακελλαρίδη ότι ο ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, είναι ένα θέμα υπό ανοικτή διαβούλευση, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση κρατά ανοιχτό το θέμα της αύξησης των συντελεστών.Τους προειδοποιούμε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμπράξει σε αυτή την καταστροφική επιλογή» καταλήγει η ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved