ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρή: Δεν μπορεί πολίτες να πεινούν και να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς

Μακρή: Δεν μπορεί πολίτες να πεινούν και να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς

Δεν είναι δυνατόν πολίτες που βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς, τόνισε η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στη Βουλή, στην Επιτροπή για τον Λογιστικό Έλεγχο του χρέους.

«Δεν έχουμε ανάγκη γεωπολιτικών προστατών στους οποίους σπεύδουν όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές ανάγκες της χώρας», είπε η βουλευτής Κοζάνης

«Δεν είναι δυνατόν όταν οι πολίτες πεινούν και άνθρωποι βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς που πραγματοποιούνται από ανίκανους να ελέγξουν την αναγκαιότητά τους και να υπάρχει μεγάλος βαθμός διαπλοκής, όπως μας είπε ο αρμόδιος υπουργός» πρόσθεσε η κα Μακρή.

«Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν ανούσιοι λόγοι και επαναλήψεις επί παντός του επιστητού, ούτε εκθέσεις του Λυκείου για τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, αυτό προσδοκούν να μάθουν από την κυβέρνηση» επεσήμανε και τόνισε πως «οφείλουμε στον Έλληνα φορολογούμενο την απόδοση του πραγματικού λογαριασμού και να αποδείξουμε ότι πλέον η παλαιοκομματική αντίληψη κουκουλώματος είναι όντως παρελθόν».

Σχετικές ειδήσεις