ΚΟΜΜΑΤΑ

Χρυσοβελώνη: Ο χερ Σόιμπλε έχει χάσει την ψυχραιμία του

Χρυσοβελώνη: Ο χερ Σόιμπλε έχει χάσει την ψυχραιμία του

«Το μπαράζ των "κίτρινων" και κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων του διεθνούς Τύπου που τις τελευταίες ημέρες καλλιεργούν συστηματικά άκρως ζοφερό κλίμα σε βάρος της ελληνικής οικονομίας, αποδείχθηκε ότι είναι καθ' υπαγόρευση των δανειστών, που κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν ακόμη πιο ασφυκτικό πλαίσιο για την ελληνική κυβέρνηση στην πιο κρίσιμη, ίσως, φάση της σκληρής διαπραγμάτευσης».

Τα παραπάνω αναφέρει, σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και προσθέτει ότι το γεγονός αυτό «το απέδειξαν οι νέες τελευταίες προκλητικές απειλές εν είδει "συστάσεων" του κ. Σόιμπλε, που φαίνεται πως έχει χάσει την ψυχραιμία του. Πιο ξεκάθαρος και πιο ειλικρινής δεν θα μπορούσε να είναι. Είναι ολοφάνερο ότι κύκλοι του Βερολίνου και των Βρυξελλών με πρωθιερέα τον χερ Σόιμπλε εντείνουν το bulling σε βάρος της Ελλάδας με στόχο να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε απόλυτη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση. Αλλά δεν θα τους περάσει».

«Θα πρέπει να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν και έκαναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ιδίως την αλήστου μνήμης περίοδο της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου», καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.